Barátai szerint öngyilkos lett Rózsa Milán

2014 november 7., péntek 9:36
651

Rózsa Milán politikai aktivista közeli barátai kezdték osztani a Facebookon, hogy a régóta depresszióval küzdő, 26 éves fiatal vonat elé ugrott. Rózsa Milán korábban az Együtt-PM tagja volt, aktivistaként pedig részt vett abban az akcióban is, amikor néhányan felmásztak a Sándor-palota erkélyére, ő mászott be a melegjogokért tüntetve az orosz nagykövetség udvarára is, és ő volt az egyik tüntető, akit a rendőrség őrizetbe vett a netadó elleni tüntetés után a Fidesz-székház megrongálásakor.

Rózsa napokig ült a fogdában, pedig a rendőrségnek nem volt bizonyítéka vele szemben, és felvételeken is látszik, hogy inkább megakadályozni próbálta a rongálást. Rózsa az esetről az ATV-ben számolt be, ez volt utolsó tévés szereplése.

Barátai ilyen kommenteket írnak a haláláról szóló Facebook-posztokhoz:

"Kérnék mindenkit, hogy próbáljuk megtisztelni azzal Milán emlékét, hogy nem gyártunk köré elméleteket. Ez most tényleg az, amit írtunk..."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt