Különös Horváth András-kép alakulhat most ki a Híradó nézőiben

Tbg
politika
2014 november 09., 18:14
comments 145

De legalább nem maradt ki az MTVA esti nagy híradójából a vasárnap esti tüntetés! Sőt még a helyszínről is bejelentkezett a stáb. Túl vitriolosra nem sikerült az anyag persze, pedig akkor kapcsolták a helyszínt, amikor Horváth András beszélt.

photo_camera A Híradó bejelentkezik

Őróla egyébként annyit tudhatott meg a közhíradó nézője, hogy "egy éve beszélt a korrupcióról", az, hogy kicsoda, arról nem volt szó. A riporter ezentúl egy embert látott a tömegben, akinek a nevét fontosnak tartotta megjegyezni: Demszky Gábort.

photo_camera Németh Balázs, a Jó Hírek Bemondója

Ezután visszakapcsoltak a stúdióba, ahol a Jó Hírek A Magyar Embereknek Bemondója még annyit segített a nézőnek, hogy megtudja, kicsoda Horváth András, hogy bevágtak egy sajtótátjékoztatót Burány Sándorral (MSZP-s arc). Kíváncsi vagyok, milyen kép el most a magyar emberekben Horváth András exrevizorról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.