Vida Ildikó találkozása André Goodfrienddel - rendezői változat

POLITIKA
2014 november 10., 18:38

Vida Ildikó, a NAV elnöke elment az amerikai nagykövetségre, hogy megkérdezze, miért tiltották ki az Egyesült Államokból. Kár volt a lesétált méterekért, vasárnap már megírtuk, hogy ilyen esetekben az amerikaiaknak semmit nem kell mondaniuk. Vida Ildikó és André Goodfriend ügyvivő találkozásáról már itt beszámoltunk, de míg a HírTV riportjában csak vágóképnek használták azt a pillanatot, amikor Goodfriend összefut a Szabadság téren az időpont-egyeztetés nélkül érkező Vidával, az ATV azonban hanggal hozta le azokat a részeket is.

És hát az van, hogy bár így is eléggé érdekes volt a kitiltási botrány, de ezzel a habogással Vida is elérkezett arra a szintre, amit már nem lehet fokozni. Gondolták volna, hogy a nő, aki a magyar adóhatóságot vezeti, egyáltalán nem tud angolul?

Benny Hill vért izzadt egy-egy ilyen jelenetért, de Vida a kisujjából rázza ki.

„Tolmácsot szeretnék kérni.”

A híres magyar gógyi! Igen - nem. Na, most akkor melyik? Ennek járj utána ügyvivőkém!

A teljes videó pedig:

Ide kattintva pedig megnézheti a találkozást olyan zenei aláfestéssel, ahogyan annak eleve el kellett volna készülnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.