Eltűnt a Youtube-ról Vida Ildikó és André Goodfriend kamarakomédiája

gazdaság
2014 november 12., 07:23

A legjobb propagandistacsaládokban is megesik az ilyesmi. Az ember összehangolja, hogy a hatalom tévéje és a hatalom legfőbb adóellenőre egyszerre kapják el az amerikai ügyvivőt, aztán a jelenet mégsem úgy sül el, ahogy a rendező elképzelte. Mit kell ilyenkor tenni? Hát persze, hogy meg kell semmisíteni a felvételeket, és valami mással próbálkozni.

Ez történhetett a néhány óra alatt hatalamas karriert befutó videóval is (igen-igen-nem-tolmácsot kérek), amit ugyan a Hír TV forgatott, de az ATV tett ki a Youtube-ra hétfőn késő délután. A felvételek jogtulajdonosa azonban az a Hír TV, amely Vida Ildikóhoz hasonlóan Simicska Lajoshoz köthető, és kedden az oly' sok embert megnevettető kedves kis jelenet eltűnt az internetről. Szerencsére a legfontosabb részletek még megtekinthetők.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.