Horváth András sosem találkozott Andre Goodfrienddel

politika
2014 november 12., 05:40
comments 84

Andre Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivője személyesen Horváth Andrástól kapott információkat a korrupciós ügyekről, állította az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Futó Barnabás, a NAV-elnök Vida Ildikó jogi képviselője. Futó Vida társaságában hétfőn járt Goodfriendnél, akivel 1 óra 20 percen át egyeztettek ügyfele kitiltásáról.

Horváth András, az ezermilliárdos áfacsalás kirobbantója az interjú után betelefonált a műsorba, és élő adásban tagadta azt, amit Futó állított.

Soha nem beszélt Goodfrienddel, sohasem találkoztak és iratokat sem adott át neki, mondta. Abban is biztos, hogy Goodfriend sem állított ilyet.

De ezután már szívesen találkozna személyesen is Goodfrienddel, hogy tisztázzák, mi is hangzott el az ügyvivő és Vida megbeszélésén. (Via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.