Itt a Goodfriend-Vida találkozó DVD-változata eddig soha nem látott extrákkal

Az életnél is nagyobb rendező, a Magyar Nemzet-Hír TV médiabirodalom megelégelte, hogy mások aratják le a babérokat, és nyilvánossá tette a legendás kisjátékfilm eddig soha nem látott, 4 perc 38 másodperces verzióját. A filmtörténeti alkotás nem olyan pörgős komédia, mint a világsikert aratott, a világhálóról több-kevesebb sikerrel törölt rövidebb verzió, de a mozi és a politika szerelmesei számára kötelezó néznivaló.

És van benne egy igazi ínyencség is, amit csak a legfigyelmesebb nézők vehetnek észre. 04:15-nél maga André Goodfriend amerikai ügyvivő is megszólal magyarul! Vida Ildikó NAV-elnök pedig angolul! Az események után loholó mikrofon sajnos nem rögzítette tökéletesen, de nagyon úgy hallatszik, mintha Goodfriend MAGYARUL megkérdezné Vidát, hogy angolul folytassák-e, mire a NAV vezetője egy bátortalan angol próbálkozás után továbbra is ragaszkodik a tolmácshoz.

Mi jöhet ezek után? Irigy Hónaljmirigy-paródia? Kovi leforgatja a pornóverziót? 10 év múlva a MOKÉP archívumából előkerül egy felvétel, amely a jelenet egy héttel ezelőtti főpróbáján készült?