Itt a Goodfriend-Vida találkozó DVD-változata eddig soha nem látott extrákkal

2014 november 13., csütörtök 9:15
213

Az életnél is nagyobb rendező, a Magyar Nemzet-Hír TV médiabirodalom megelégelte, hogy mások aratják le a babérokat, és nyilvánossá tette a legendás kisjátékfilm eddig soha nem látott, 4 perc 38 másodperces verzióját. A filmtörténeti alkotás nem olyan pörgős komédia, mint a világsikert aratott, a világhálóról több-kevesebb sikerrel törölt rövidebb verzió, de a mozi és a politika szerelmesei számára kötelezó néznivaló.

És van benne egy igazi ínyencség is, amit csak a legfigyelmesebb nézők vehetnek észre. 04:15-nél maga André Goodfriend amerikai ügyvivő is megszólal magyarul! Vida Ildikó NAV-elnök pedig angolul! Az események után loholó mikrofon sajnos nem rögzítette tökéletesen, de nagyon úgy hallatszik, mintha Goodfriend MAGYARUL megkérdezné Vidát, hogy angolul folytassák-e, mire a NAV vezetője egy bátortalan angol próbálkozás után továbbra is ragaszkodik a tolmácshoz.

Mi jöhet ezek után? Irigy Hónaljmirigy-paródia? Kovi leforgatja a pornóverziót? 10 év múlva a MOKÉP archívumából előkerül egy felvétel, amely a jelenet egy héttel ezelőtti főpróbáján készült?

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt