Amikor egymásba olvad a homoszexuális diszkó és a darkoskodó gitározós zene

Karcosan induló, az este pofonjait még magán viselő hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkba ezen a héten egy sok irányból segítséget nyújtó mixet kaptunk a Moog énekesétől és billentyűsétől, Szabó 'Tonyo' Tamástól.

Ha valakinek valami csoda folytán nem lenne meg, az éppen idén tízéves Moog a hazai indie/gitárpop színtér legsikeresebb szereplője, több amerikai turnéval, tengerentúli lemezfelvétellel, masszívan lelkes rajongótáborral. A legfrissebb, Unbound című számukhoz készült klipet itt lehet megnézni, minden máshoz meg a Facebook-oldalukat ajánljuk. Tonyo a Moog mellett két másik projektben zenél még jelenleg, az elektropopos Nibiru legújabb klipjét itt lehet megnézni, a rejtélyesebb és klubhimnuszosabb The Buckingham Projectnek pedig mindössze egy száma hallgató egyelőre.

444_hangOver_#73 - Szabó 'Tonyo' Tamás (The Moog) by !!444!!! on Mixcloud

A mixhez kaptunk egy nagyon rövid felvezetőt is:

Ennek a listának eklektikus mivolta reményeim szerint nem azt a benyomást kelti, hogy nincs körülírható zenei ízlésem. Nekem sajnos tényleg ugyanúgy tetszik a homoszexuális diszkó, mint a darkoskodó gitározós zene.

És akkor regenerálódásra fel! Ajánljuk utána sorozatunk korábbi darabjait is, azokat itt lehet végighallgatni.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.