Vidám vasárnap

sport
2014 november 16., 07:15
comments 9

Azon kevesek, akik érdeklődnek a sportág iránt, és követik ezirányú munkásságomat, már a címből is sejthetik, hogy mi történt.

Igen, kedvenc csapatom, az alabamai Bíbor Dagály legyőzte az idei év meglepetéscsapatát, az eddig veretlen mississippi állami buldogokat!

Így esélyük lett rá, hogy megnyerjék az amerikai egyetemi amerikaifoci-bajnokság legnehezebb osztályának legnehezebb csoportját. Ehhez már csak a hagyományosan a bajnoki alapszakasz utolsó meccseként megrendezett állami rangadót kell megnyerniük az auburni tigrisek ellen, ami idén csak azért nem lesz minden idők meccse, mert a tigrisek menet közben harmadszor is kikaptak. De még így is mindent elronthatnak, ha legyőznék az Alabamát - ami, az idei őrült szezonra tekintettel inkább lenne normateljesítés, mint meglepetés, de ebbe inkább ne is gondoljunk bele:

Gördülj, dagály!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.