Agydurrantó drogozással indult a Való Világ 7

tévé
2014 november 17., 12:02
comments 180
  • Vasárnap este elstartolt, mit elstartolt, felrobbant a Való Világ 7!!!!7! A műsor, ami még az RTL Híradónál is jelentősebb hatással van hazánkra.
  • MI VAN!!?
  • Bemutatták az első hat játékost, akik között van olyan, aki elsőre összetettebbnek tűnik, mint Aurelio, Alekosz és Cristofel együttvéve.
  • MI VAAAAN?!
  • A Volaret üvöltő értelmiségi, a szétcuccozott rapper, a csalánszopó Darwin-tagadó és Mr Busta csicskája.
  • MIIIIIIII VAAAN?!
  • Ennek az egésznek már végkép semmi köze a valósághoz.
  • Az 5 legmegdöbbentőbb dolog a VV7 első adásából.

dennis_nagygif

1. VV Dennis túlgyorsult

VV Dennisnek különleges szerepet szántak az RTL szerkesztői. Mint minden jó szociográfiában, így a VV7-ben is kell lenni egy önpusztító karakternek. Dennis először egy torokszorító jelenetben leszámol múltjával, kidobja, majd porba alázza barátnőjét és anyósát, mindeközben olyan tökéletesen adja a bekokózott búgócsigát, mintha egymás után oklevéllel abszolválta volna az Al Pacino-, Charlie Sheen- és Lindsay Lohan-edzéstervet. Akinek ez nem volt elég kedvcsinálónak, elárulom, mikor beküldtem a szerkesztőségi levelezőlistára Dennis videóját ezek voltak az első reakciók:

  • Istenem! Ez olyan, mintha Szijjártó Péter és Deutsch Tamás együtt csinálnának műsort.
  • Ez az új gerappa: "Mi van???!!! Mi van???!!! Ki van száradva a szám."

2. Dennis egy kegyetlenül hülyére vett rapper :DDDDD

Kokós Dennis egyértelműen a hátán vitte el az első adást. Én akkor zártam végleg a szívembe, amikor elmesélte, hogy rapper akart lenni, ezért felvett kétmillió hitelt, amiből elkészítette a GT & De-nesh - Party Baby című klipet (ami nálunk is nagy kedvenc volt). Valaki nagyon nagyon átverte Dennist, a komiszt.

3. Kész, eldőlt. Mi már most tudjuk, ki nyeri a VV7-et

VV-Laci

VV Laci behozhatatlan előnnyel indul. Ugyanis nem most próbálja ki először magát a médiában. Ő Mr. Busta, a westergomi rapper alacsony beosztású munkatársa. Felbukkant egy klipjében, így aztán pár rövid, de velős másodpercre a Rapháború sorozatunkban is szerepet kapott. Szóval ha VV Laci mozgósítja a százezres Real Trill Music szektort, akkor már most feladhatja mindenki a játékot.

4. VV Dani az értelmiségi

Minden szériában kitalál az RTL egy olyan karaktert, akit a megszokott összeműtött aktmodellek, vicces roma srácok és kigyúrt, kivarrt srácok közé meglepetésnek bedob. VV Simon, a csodabogár művész és Alekosz,a bogaras okoskodó után itt van VV Dani, az értelmiségi. Szerepe szerint egy budai egyetemista, aki a Való Világért abbahagyta az egyetemet.

Szóval az entellektüel antréja a villába így sikerült:

Fuha, ez elég komoly. Ez kemény. Ez a legnagyobb királyság. Azé itt elleszünk. Itt elleszünk azért asszem. Kemény. Az a királyság. Kiváló itt. Jól elleszünk. Ez remek. Ez kurva kemény itt. Amúgy ez nagyon durva.

De igazából akkor villantott simára borotvált ízlést, mikor óriási beleéléssel elkezdte énekelni a Volare Cantare-t!

5. VV Dóri

tumblr_nf6f1jK6CC1t81egzo1_1280

via

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.