Meghalt az Egyesült Államokban ebolafertőzés miatt kezelt Sierra Leone-i orvos

Egészségügy
2014 november 17., 14:23
comments 1

Az Amerikában élő 44 éves Martin Salia sebészként dolgozott egy freetowni kórházban, családja szerint ott fertőződött meg a vírussal. Állapota az amerikai hatóságok korábbi tájékoztatása szerint rosszabb volt, mint az Egyesült Államokban eddig ebolával kezelt bármelyik betegé. Az omahai Nebraska Medical Centerben eddig két fertőzöttet ápoltak, mindketten felépültek a kórból. A mostani ebolajárvány több mint 5 ezer ember halálát okozta már Nyugat-Afrikában, elsősorban Libériában, Guineában és Sierra Leonéban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.