Focistafrizurája miatt tiltották ki a kisfiút az órákról

Szegény Lewis Kenny csak úgy akart kinézni, mint Sergio Aguero a Manc Cityből és Gareth Bale a Real Madridból, de a tanárok túl extrémnek minősítették a frizuráját, illetve arra hivatkozva, hogy az

rövidebb,

mint az előírt, minimum 3-as hajhosszúság, nem engedték neki, hogy beüljön az órákra. A szülők hivatalosan is panaszt tettek a salfordi St Ambrose iskolánál.

Salford Manchaster egyik külvárosa, ahol egyébként nagy hagyománya van az extrém frizurának, már ha ez extrémnek minősül egyáltalán:

salford

Nézze meg mindenki a képeket a Daily Mailen, és ítélje meg maga, mennyire extrém a kis Lewis frizurája. (Bónusz: az apa!)

Nem ez az első eset, hogy valakit túl rövid haja miatt zavarnak haza egy angol iskolából: néhány éve például egy 11 éves kisfiú esett áldozatul az önkénynek, neki felül 2-es, oldalt 1,5-ös hosszúságú hajjal sikerült kivívnia a tanárok haragját. 3 milliméteren csúszott el.

Idén nyáron egy hétéves kisfiú szülei kaptak szankciókkal fenyegető levelet az iskolától fiuk, lássuk be, meglehetősen hitleresre sikeredett frizurája miatt; ők fogták magukat, és átíratták a gyereket máshová.

A hajhosszúság megszabása az USA-ban is kavart már viharokat, sokan alkotmányellenesnek tartják a szabályokat.

Szerinted is meg kell határozniuk az iskoláknak a gyerekek hajhosszúságát? Visszatér a kommunizmus? Vagy el se jött? Vagy már itt is van? Lájk, ha share, komment, ha lájk, share ha komment!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.