Ezt a négy férfit gyanúsítják az Andrássy úti luxusórarablással

bűnügy
2014 november 23., 15:01
comments 121

Tegnap az Andrássy úti Hublot luxusóramárka boltjába berontott négy maszk nélküli férfi, és a két eladót meg a biztonsági őrt bántalmazták, majd megbilincselték az alkalmazottakat. Az üzletben betörték az órák tárolására szolgáló vitrinek üvegét, és több értékes órával elfutottak. A rendőrség őket gyanúsítja a rablással:

hublot gyanúsítottak

A gyanúsítottak:

  1. 50-60 év körüli, átlagos testalkatú, 165-175 centi magas. A szemtanúk szerint szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű. Rövid, ősz bajuszú. A rabláskor fekete bőr baseballsapkát és barna, feltehetően dioptriás szemüveget viselt. Szögletes orrú, fekete bőrcipőt, fekete nadrágot, fekete zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke, kötött garbót viselt. Nála volt egy vállon átvethető, kék színű sporttáska.
  2. 25-35 éves, 190-200 centi magas, erős testalkatú. Szőkés barna vagy ősz hajú, fejformája kerek, arca széles, borostás. Szeme színe barna, ajka telt. Fekete farmernadrágot, fekete cipőt és szintén fekete, derékig érő, kapucnis kabátot viselt. Egy fekete hátizsák volt nála.
  3. 20-30 év körüli, 165-170 cm magas, vékony, hosszúkás, csontos arcú, kék szemű, kopasz, hosszú orrú férfi. A rabláskor világoskék, derékig érő pufi kabátot, világoskék farmernadrágot és sötét cipőt viselt. Egy deichmannos papírzacskó volt nála, benne egy szürkés árnyalatú hátizsákkal.
  4. 25 év körüli, átlagos testalkatú, 165-180 cm magas férfi. Fejformája hosszúkás, arca keskeny, orra nagy, álla hegyes. Rövid haja színe barna, arcszőrzete nem volt. Az elkövetéskor elegáns fekete inget, szürke, zakószabású kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

hublot gyanúsított

Aki tud róluk valamit, itt talál elérhetőséget a rendőrséghez.

Az Hublot óráinak ára 2,5 millió forinttól indul, de egyes modellek akár 15 millióba is kerülhetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.