Honfoglalás 2000: Orbán kapja meg a legmagasabb állami kitüntetést!

2014 november 23., vasárnap 9:50
241

Csak röviden: a Honfoglalás 2000 Egyesület mindig tűpontos és lényeglátó közleményeket küld az MTI-nek. Most vasárnap is ezt tették, változtatás nélkül közlöm:

 

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: KITÜNTETÉST ORBÁNNAK, NOBEL-DÍJAT PUTYINNAK!

"A civil szervezet javasolja, hogy az Országgyűlés felhatalmazása alapján a köztársasági elnök a legmagasabb állami kitüntetésben részesítse Orbán Viktort. A kitüntetés, a miniszterelnöknek a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató tevékenysége elismerésére szolgálna.
Az Egyesület egyetért a széles körben felmerült igénnyel – ezért javasolja, hogy a M. Tud. Akadémia V. Putyint terjessze fel Nobel-békedíjra. Oroszország elnöke bizonyságot tett a béke ügye iránti elkötelezettségéről. A világ egyik vezető országának a vezetőjeként minden erőfeszítésével arra törekedett, hogy fenntartsa a békét és a nyugalmat saját országában, és tevékenyen hozzájárult a Földön kirobbant bármely konfliktus békés rendezéséhez. A világ egyetért azzal, hogy Putyin egyike azoknak, aki valóban megérdemli a díjat. Európában egyre több szó esik az orosz elnök érdemeiről: Franciaországban, aláírásgyűjtés kezdődött, Róma utcáin pedig plakátok jelentek meg az elnök arcképével, "Putyinnal vagyok" aláírással.
Magyarok százezrei, oroszok milliói támogatják választott vezetőiket. A két nagyformátumú államférfi a legtöbbet tette a békéért, a nemzetek barátságáért, népük felemelkedéséért, alkalmazott megoldási módszereik Európában elismerést váltanak ki."

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

Ínyeceknek: a tüntetés Paks2-ért, amit a Munkáspárttal közösen tartottak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt