Segíthet a Hír Tv-nek, ha bevallja, hogy mit követett el

bűnügy
2014 november 29., 12:58
comments 330

Kampány indult a Facebookon, hogy ne kelljen a Hír Tv-nek mindenféle megbízhatatlan hatóságokra támaszkodnia. Aki nem ért mindenben egyet a kormány politikájával, az ott önként ismerheti be, hogy milyen bűnei vannak.

A

#‎kedveshírtv‬

kezdeményezés lényege, hogy egy helyen megtalálható lesz minden olyan bűnügy és más normasértés, amikre a Hír Tv és a Magyar Nemzet kíváncsiak lehetnek a kormány intézkedéseivel kritikus polgárokkal kapcsolatban.

Ezzel a résztvevők nem csak az újságírók munkáját könnyítik meg. A hatóságoknak is értékes segít nyújtanak. A beismerések miatt könnyebben tudnak fellépni a bűnözők ellen, és egy csomó időt is megspórolnak, mert szivárogtatások egy részét maguk az érintettek végzik el helyettük.

A kampány azután indult el, hogy a Hír Tv és a Nemzet beszámolt a kormányellenes tüntetések szervezőinek ügyeiről, többek közt egy 11 éve történt füvezésről, egy elsőbbségadás elmulasztásáról, egy idő előtt véget ért gyakornokságról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.