Nagyon fontos teszt: Ki mondta, Thomas Piketty vagy Russell Brand?

gazdaság
2014 november 30., 08:14

Russell Brand humorista/aktivista/színész/énekes írt egy könyvet arról, hogy hogyan kell lassan lebontani a kapitalizmust, elengedni minden adósságot és egy új világrendet építeni. Az a címe, hogy Revolution (Forradalom). 2013-ban a remek francia közgazdász, Thomas Piketty is írt egy könyvet arról, hogy a kontrollálatlan kapitalizmus szükségszerűen jövedelemegyenlőtlenséghez vezet.

Most végre itt egy teszt az Atlanticon, amin azt kell eldönteni, hogy a véletlenszerűen kiadott idézetek Russell Brand könyvéből származnak, vagy Piketty francia eredetijének Google Translatorral angolra fordított változatából.

Nehezebb, mint hinnék.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.