Havazik. A Kékestetőre már el se induljanak!

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye nagy részén havazik, Salgótarján, Putnok, Nyékládháza, Mátészalka, Emőd és Újfehértó térségében pedig havas eső esik, jelentette hajnalban a Magyar Közút.

Az érintett útszakaszokon már dolgoznak, ahogy azt a közlemények nyelvén mondják, a munkagépek, vagyis az utak, megintcsak a közlemények nyelvén, sónedvesek lehetnek. Salgótarján térségében akár latyakosak is.

A hó még nem zárt el településeket, de fakidőlések, ágleszakadások miatt több utat le kellett zárni. Például Répáshuta és Felsőtokány, Ómassa és Mályinka, Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között, vagy Heves Megyében Galyatető és Mátraháza, illetve az Eger-Hollóstető és Miskolc közti összekötő úton. Magyarán

Ha akarna se induljon most autóval a Kékestetőre.

A Dobogókőre se, mert a dobogókői bekötőutat is lezárták, ahogy a Pilisszentkereszt és Pilisszentlélek, az Isaszeg és Nagytarcsa, illetve Gödöllő és Valkó köztit is. (Címlapképünk a Kékestető webkamera ma reggeli felvétele.)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.