Havazik. A Kékestetőre már el se induljanak!

időjárás
2014 december 02., 06:13
comments 4

Borsod-Abaúj-Zemplén megye nagy részén havazik, Salgótarján, Putnok, Nyékládháza, Mátészalka, Emőd és Újfehértó térségében pedig havas eső esik, jelentette hajnalban a Magyar Közút.

Az érintett útszakaszokon már dolgoznak, ahogy azt a közlemények nyelvén mondják, a munkagépek, vagyis az utak, megintcsak a közlemények nyelvén, sónedvesek lehetnek. Salgótarján térségében akár latyakosak is.

A hó még nem zárt el településeket, de fakidőlések, ágleszakadások miatt több utat le kellett zárni. Például Répáshuta és Felsőtokány, Ómassa és Mályinka, Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között, vagy Heves Megyében Galyatető és Mátraháza, illetve az Eger-Hollóstető és Miskolc közti összekötő úton. Magyarán

Ha akarna se induljon most autóval a Kékestetőre.

A Dobogókőre se, mert a dobogókői bekötőutat is lezárták, ahogy a Pilisszentkereszt és Pilisszentlélek, az Isaszeg és Nagytarcsa, illetve Gödöllő és Valkó köztit is. (Címlapképünk a Kékestető webkamera ma reggeli felvétele.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.