Most a NAV megy neki az RTL Klubnak

Média
2014 december 05., 20:07
comments 180

Adóelkerülés gyanúja miatt nyomoz az M1 Híradója szerint a NAV az RTL Klub több évvel ezelőtt cégvásárlásai miatt. Állítólag az adóhatóság azt vizsgálja, volt-e tényleges gazdasági tevékenység a tranzakciók mögött. A Híradó szerint ha a NAV adóelkerülést állapít meg, akkor 20 milliárd forinttal kell korrigálni a társaság adóalapját, ami után több milliárd forintnyi közterhet fizethet az RTL. 2012-ben a cég 6,6 milliárdos bevétel mellett csak 5,5 millió forint társasági adót fizetett be. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ezt követően, egy sajtótájékoztatón vizsgálatra szólította fel az illetékeseket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.