Norvégbűnözés, amerikai vízum és több tisztelet a pesti belga étterem étlapján

gasztronómia
2014 december 05., 10:40
comments 96

Még mondja valaki, hogy a napi politika nem szivárog be a hétköznapjainkba. A divatot a BME egyik oktatója indította, aki Vida Ildikó NAV-elnökről szóló példát csempészett egy dolgozatba, most pedig az újlipótvárosi Mosselen belga étterem étlapján tűntek fel a politikai kiszólások. Nekem az ilyesmitől inkább elmegy az étvágyam, illetve a krumplileves, az legyen krumplileves, de a Fehér Házból ebédre kiszaladó fideszesek biztos jókat röhögnek.

mosselen1

 

mosselen2

 

(mlleboleynanna, tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.