A MÁV szerint nem ők rontották el a mozgássérültrámpát az állomáson

közlekedés
2014 december 11., 18:06
comments 81

celldomolk

Kaptunk egy elég zavaros közleményt a vasúttársaságtól a celldömölki állomás átépítésével kapcsolatban.

Valami olyasmi van benne, hogy a MÁV benne van ugyan az átépítő konzorciumban, de most épp nem ők dolgoztak, és ők nem kértek mozgássérült rámpát, és azt sem, hogy zárják le a rámpát egy korláttal, de most azt kérik, hogy zárják le a rámpát, de ne egy korláttal. Vagy valami ilyesmi. Bemásolom ide, amit küldtek, hátha önök jobban megértik, mint én.

A celldömölki vasútállomást és környezetét jelenleg felújítják. A beruházás konzorciumának a MÁV is tagja, azonban a jelenlegi munkafolyamatokban még nem vesz részt a vasúttársaság. A mozgássérültek feljutását segítő rámpa kialakítását, és annak teljes elkészültéig az ideiglenes lezárását sem a vasúttársaság rendelte meg. A MÁV mindemellett tájékoztatta a konzorcium irányítóját, és kérte, hogy tegye meg a szükséges intézkedést a megfelelő lezárás és tájékoztatás érdekében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.