A szakállon csüngő dísz lesz az idei karácsony hipszterajándéka

ennyike
2014 december 11., 14:03
comments 61

A londoni reklámügynökség, a Grey alig győzi teljesíteni a megrendeléseket ezekből az apró díszekből, amiket korábban inkább fenyőfákra volt szokás aggatni. Az idei szezonban viszont a szakállakat lephetik el.

photo_camera (via beardbaubles)

Az ügynökség két alkalmazottja találta ki még múlt héten, hogy az idei karácsonyi ügynökségi ajándékok közé szakállba illeszthető díszeket is küldenek. Az ötlet pedig önálló életre kelt az interneten, és most már a világ minden tájáról futnak be megrendelések. Egy csomag szakálldísz 7 font, és sok európai országba szállítanak már, de Magyarországra sajnos/szerencsére nem.

Ráadásul ha úgy alakul, kutyákra is alkalmazható:

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.