Vida Ildikó 5 millió forintra perli Goodfriendet

politika
2014 december 11., 15:18
comments 350

A NAV elnökének ügyvédje, Futó Barnabás a vs.hu-nak mesélt az év perének részleteiről. Az Orbán Viktor blöffjének felülő Vida csütörtök délelőtt ugyanis rágalmazás és becsületsértés miatt magánindítványt nyújtott be André Goodfriend ellen. Viszont egyben rögtön az ügy felfüggesztését is kérték, mindaddig, amíg el nem dől, hogy felfüggesztik-e az ügyvivő diplomáciai mentességét.

Ahhoz most az kell, hogy a bíróság az amerikai külügyminisztériumhoz forduljon, és ott kérje ezt.

Futó azt is elmondta, hogy Vida 5 millió forint sérelemdíjat kér Goodfriendtől,

miután az ügyvivő a Heti Válasznak arról beszélt, hogy a kitiltottaknak konkrét korrupciós ügyekhez lehetett köze. Mindezt úgy, hogy Goodfriend ki sem mondta Vida nevét. Futó szerint viszont egyértelműen ráutalt, ezért van lehetőség a perre.

A kitiltásokat annak idején amúgy a századvéges Napi Gazdaság dobta be a közbeszédbe, és Vida Ildikó végül maga vallotta be a Magyar Nemzetbe, hogy ő valóban a kitiltottak között szerepel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt