Juhász Péter: Tamás, azt állítom, hogy te drogoztál!

bulvár
2014 december 13., 11:50
comments 404

Tamás, én tudom, hogy te fogyasztottál különböző drogokat. Onnan tudom, hogy sok közös ismerősünk van, akikkel ezt közösen tetted.

– írja Juhász Péter a Facebookon Deutsch Tamásnak válaszolva. Majd egy szenzációs bírósági ügyet előrevetítve hozzátette, hogy

Sokan jelezték közös ismerőseink közül, hogy egy politikai csetepatéba nem szállnak be, de ha bíróságra kerül az ügy, az igazmondási kötelezettségüknek eleget téve vállalják a tanúskodást.

Nagyon várjuk a bírósági ügyet.

Deutsch Tamás korábban azt mondta, hogy soha nem fogyasztott kábítószert, mert fél a hányástól, és egy filmben azt látta, hogy drog = hányás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.