Ufókról és ultrahangos tudatbefolyásolásról beszélt az Észak-Koreába szökött amerikai

külföld
2014 december 15., 05:34
comments 28

Négyezer szavas, kicsit zavaros nyilatkozatban ítélte el az Egyesült Államokat Arturo Pierre Martinez, aki az észak-koreai hatóságok szerint november 10-én úszott át az országot Kínától elválasztó Jalu folyón.

Martinez nyilatkozatában beszélt ufókról, a CIA ultrahangos készülékéről, amivel elérik, hogy az emberek hangokat halljanak a fejükben és arról is, hogy a nyugati média hamis képet fest Észak-Koreáról.

Az ugyanis szerinte csodás hely, például azt is megbocsátották neki, hogy illegálisan átlépte a határt. "Rendkívül hálás vagyok, hogy felmentettek a büntetés alól, ami ennek a törvénynek a megsértéséért jár, és a legmelegebb fogadtatásért is, amiben részesítettek" - mondta öt héttel a szökés után tartott sajtótájékoztatóján.

Martinez anyja szerint nem ez az első alkalom, hogy fia, aki mániás depresszióban szenved, megpróbált Észak-Koreába szökni. A nyáron még a határ másik oldalán elkapták és hazatoloncolták, ezután egy Los Angelesi pszichiátriai kórházba került, de a bíróságon kiharcolta, hogy szabadon engedjék. "A fiam nagyon okos, és meggyőzte a bíróságot. De ahelyett, hogy hazajött volna, rövid lejáratú fogyasztási hiteleket vett fel és Kínába távozott" - mondta az anyja, Patricia Eugenia Martinez. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.