Semjén csokipapírját Orbán csokpapírjaként árulja az LMP-s?

Tbg
POLITIKA
2014 december 17., 09:05
comments 87

Alighogy kirobbant, máris tovagyűrűzik a csokoládépapír-gate, amely egyébként mindeközben az éhező gyerekekről tereli el a figyelmünket.

Megírtuk, hogy Ikotity István bajai LMP-s megszerezte a hétfői parlamenti ülésen a miniszterelnök által elfogyasztott csokit, majd árverésre bocsátotta mint a cinizmus ereklyéjét a Vaterán.

Éles szemű olvasónk Gyurcsány-szakértőnk azonban kiszúrta, hogy Ikotity, legalábbis az esetről készült fotók tanúsága szerint, nem az Orbán előtti, hanem a Semjén Zsolt előtti csokit tehette el.

ikotity-csoki-orban-lmo

Orbán csokiján ugyanis egy, Semjénén viszont kettő gyerekalak látható, amely szerepel a vaterás képen is. Persze az is lehet, hogy Orbán Semjénéből is majszolt, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy az ördög a részletekben (és a költségvetési módosításokban) rejlik.

Ha tehát beszáll az árverésbe, készüljön fel, hogy lehet, hogy csak a cinizmus ereklyéjének a helyettesére alkuszik. (Az is valami, persze).

Megkérdezzük Ikotityot is természetesen, hogy mi az igazság. (Ha van olyan egyáltalán.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.