Lázár János: a Fidesz veteránjai kivégzik magukat, ha a fiatalokat támadják

2014 december 18., csütörtök 7:04
415

Pokorni Zoltán volt képviselőtársam nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem

- mondta Lázár János miniszterelnök-miniszter a Figyelőnek adott, ma megjelent interjújában. (Pokorni november végén a Hír Tvben beszélt arról, hogy "korábban lehetett, de most már nem kéne urizálni".)

A politikai veteránok elszánták magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására

- mondta Lázár a Figyelőnek.

Az interjúból kiderül, hogy az új generáció tagjai - Rogán Antal, Szijjártó Péter, Giró-Szósz András és Habony Árpád - belső támadásnak vannak kitéve, de az új generáció nem hagyja magát, sőt Lázár kifejezetten fenyegetően nyilatkozik a Fidesz veteránjairól:

Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.

- mondta Lázár a Figyelőnek.

Lázár a Fidesz szempontjából életveszélyesnek tartja a belső vitákat. "Nincs valós tartalmuk, ugyanakkor álszentek, jópofizók, bűnbakkeresők. De rossz úton jár, aki az egyéni népszerűsége érdekében szembefordul a saját pártjával, szövetségeseivel."

Habony Árpádról Lázár elmondta, hogy kifejezetten jjó politikai stratégának tartja, és meghallgatja a véleményét, bár azt nem tudja, miből él a miniszterelnök tanácsadója.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt