A Közigazgatási Minisztériumtól kapnak pénzt a Széchenyi Bank betétesei

gazdaság
2014 december 19., 21:08
comments 67

A felszámolás alatt álló Széchenyi Bank betéteseinek a kormány az idei költségvetés Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak szóló fejezetéből csoportosít át hatmilliárd forintot. A bérkompenzációra volt félre téve ez a pénz, de ennyi megtakarítás várható volt, a kormány szerint senkit nem ér kár. Csak az adófizetőket. A Széchenyi Banknál a kártalanítás 1338 ügyfelet érint, közülük 1033 magánszemély. A pénzintézettől december ötödikén vette el az engedélyt az MNB. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.