Habony Árpád luxuspert indít a Párbeszéd Magyarország ellen

POLITIKA
2014 december 19., 08:07
comments 201

Erről a PM posztolt a Facebookra. A poszt szerint Habony azért perel, mert a PM szerinte megsértette a jó hírnevét, amikor milliárdos munkanélkülinek nevezte, és felszólította a NAV-ot, hogy kezdeményezzen vagyongyarapodási eljárást Habonynál.

Habony ügyvédje az MTI-nek csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy beperelnek mindenkit, aki

azt a látszatot kelti, hogy Habony nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel.

Habony Árpád persze megspórolhatná ezt a sok-sok huzavonát, ha elmondaná, hogy pontosan miből is él.

Olyannyira zavaros a sztori, hogy úgy tűnik, maga Lázár János sem tudja pontosan, kitől, hogyan, miért és mennyi pénzt kap Habony, hiszen a Figyelőnek adott interjújában így fogalmazott:

„Nem ismerem a személyes viszonyait, és nincs is közöm a privát életéhez. A Fidesz érdeke, hogy mihamarabb tisztázódjon a szerepe és a helyzete.”

Ha pedig valaminek tisztázódnia kell, az jelenleg nem tiszta, tehát Lázár ezzel a mondattal azt a látszatot keltette, hogy ... ÚRISTEN!

Habony Árpád be fogja perelni Lázár Jánost?!?!?!?!?!

(Címlapi kép ebből a kommentből.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.