A BBC riportere teljesen beállt, miközben egy ópiumégetésről tudósított

képzavar
2014 december 23., 06:29
comments 35

Miközben Afganisztánban az égő ópiumról, heroinról és hasisról tudósított a BBC-nek, Quentin Sommerville teljesen beállt a füsttől, és konferálás közben elkezdte nyomatni a Kocsis Máté rémálmába illő drogos röhögést:

A riport – amiben a rendőrség 8,5 tonna illegális kábítószert semmisít meg – persze ebben a formában sosem került adásba, de hétfőn Sommerville kiposztolta a Twitterre (majd valószínűleg szerzői jogi problémák miatt törölte). Mint kiderült, négy éve vették fel a riportot, csak most tették ki a bakiparádét.

Sommerville azt írta a Twitteren, hogy mindig vigyázni kell, hova állsz egy afgán kábítószer-lefoglalásnál. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.