A Közbeszerzési Döntőbizottság a Pécsi Tudományegyetem 78 közbeszerzését vizsgálja

politika
2014 december 24., 06:56
comments 22

A Pécsi Tudományegyetem 78 közbeszerzésével kapcsolatban nyújtott be jogorvoslati kérelmet december 23-án a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB). Az ügyek teljes listáját itt találhatják. Vannak köztük üzemeltetési szerződések, tanácsadói szolgáltatások, építési beruházások, stb.

Az Állami Számvevőszék korábban 121 egyetemi közbeszerzés ügyében indított vizsgálatot, de azokat eljárási hiba miatt megszüntették. Most ezek közül 78-ban kezdeményezett eljárást a KDB elnöke.

A KDB jogorvoslati kérelmeire az eljárásrend szerint öt napja van válaszolnia az egyetemnek, vagyis jópáran végigdolgozhatják a karácsonyt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.