Idősebb Bush ismét kórházban

külföld
2014 december 25., 07:36
comments 8

Kedden este vitték kórházba a kilencven éves George H. W. Bush-t. A volt elnök karácsony napját is biztosan a houstoni metodista kórházban tölti. Légzési problémákkal vitték be, szóvivője szerint már jobban van, de elővigyázatosságból még bent tartják pár napig.

photo_camera AFP PHOTO/BRENDAN SMIALOWSKI

Bush volt Amerika 41. elnöke, egy ideje már tolószékkel közlekedik, és nem vállal nyilvános szereplést. Legutóbb 2012-ben került kórházba. Második fia Jeb múlthéten jelentette be, hogy tervbe vette, hogy elindul a 2016-os elnökválasztáson. (France24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.