A Netpincér azt mondja, többet reklámozna, ezért kér több pénzt az éttermektől

gazdaság
2014 december 28., 13:00

Szombaton megírtuk, hogy a Netpincér nevű internetes kajarendelő-szolgáltatás áremelést tervez, arra kéri a partneréttermeit, hogy ezentúl a netes rendelések után az eddiginél nagyobb jutalékot adjanak le. Az emeléssel kapcsolatos kérdéseinket feltettük a Netpincérnek is. Ezt válaszolták:

„Nálunk az ügyfél az első, ezért a következő pár hétben többek között a vevőszolgálatunk személyre szabásán, valamint a vendégeinknek nyújtott ajánlataink továbbfejlesztésén dolgozunk, eleget téve azon stratégiai célkitűzésünknek, hogy nálunk a megrendelők az ételrendelési szolgáltatást extra költségek vagy pótdíjak nélkül vehessék igénybe. Ezzel egy időben az éttermek számára nyújtott szolgáltatásainkat is fejlesztjük annak érdekében, hogy az együttműködés a jövőben mindkét fél számára még jövedelmezőbb legyen, értve ezalatt részünkről a nagyobb mértékű marketing befektetést, ami terveink szerint jelentős többletforgalmat generál majd partneréttermeinknél.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.