Egész nap menni fog az M1 Híradó?

Média
2014 december 29., 08:27
comments 132

A Népszabadság értesülései szerint a közmédiánál elkezdték egy hírcsatorna megszervezését. Állítólag március 15-én startolna, de azt egyelőre nem tudni, hogy az M1 csatornát alakítanák át, vagy egy új, M5 néven futót hoznának létre. A lap megkérdezte az MTVA-t, hogy mi igaz a pletykákból, amire a cég kitérő választ adott:

„sokszor hangsúlyoztuk, de úgy tűnik, nem elégszer, hogy amennyiben az MTVA tervez is olyan változtatásokat, amelyek az Ön kérdéseiben szerepelnek, úgy abban az esetben is, mindenkor saját felületeit kívánja használni az egyes változások, újítások bejelentésére.”

híradó adatok 3

A csatorna struktúrája klasszikus hírcsatornás mintát követne: minden egész órában 10-15 perces Híradók, közte agrár-, sport- és gazdasági híradókat adnának, időjárás-jelentéssel és stúdióbeszélgetésekkel bolondítva. Az esti Híradó pedig egy órásra nőne. A Népszabadság úgy tudja, hogy HírTV-s, Echo TV-s riportereket, szerkesztőket már elkezdték elcsábítgatni. Ha összejön a terv, akkor Simicska egy újabb pofont kaphat, hiszen állami konkurenciája lenne a HírTV-nek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.