Best of 2014: ti

bestof2014
2014 december 31., 11:10

Elég menő évünk volt. Annyira menő volt, hogy egy pillanatra már majdnem elfelejtettük, hogy mi is a legfontosabb a geccóban, de aztán gyorsan észbe kaptunk. Hiszen nélkületek sehol de sehol se lennénk. Jöjjön hát a best of ez meg az, tehát minden, ami nektek köszönhető.

Best közönség

2014-ben is nagyon sokan gondoltátok úgy, hogy szeretnétek minden nap geccót olvasni:

Best szám

Év végére egy olyan számot láttunk, ami fényesebb volt a betlehemi csillagnál

Ezt is köszönjük!!!

Best rossz

Az év legrövidebb kampánya nyáron volt, a keressünk kiülős kocsma-kerthelyiségeket című. Egyetlen beküldés érkezett, tőlünk. Ezúton is gratulálunk magunknak.

És nem is mindig tetszettünk nektek:

Beépítjük, ráépítünk, köszönjük!

Best beküldés

Azt külön nagyra értékeljük, hogy rengeteg hirdetést küldtök be ti is. Azt hiszitek mi kegyetlenek vagyunk? Volt olyan köztetek, aki ezeket a kecókat is gáznak találta!

Kérjük a T. Olvasókat, hogy 2015-ben is tessenek mindent beküldeni! Köszönjük!

Best best

És végül: jófejség non plus ultra 2014-ben

A Kocsi van eladó szerzői, akik ahelyett, hogy becsúnyultak volna a használt autóink láttán, inkább nagyon kedvesek voltak.

November 26-án pedig arra ébredtünk, hogy egy zenekar írt nekünk egy dalt. Innen már csak lefelé van.

Ezeket is mind-mind köszönjük!

Mi idénre befejeztük, de találkozunk jövőre. Addig is

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.