600 milliót kap az EMMI-től a KoGart (Orbán Viktor s.k.)

Tbg
MŰVÉSZET
2015 január 02., 06:57
comments 53

A Kovács Gábor milliárdos üzletember alapította művészeti alapítvány évente kétszázmillió forintot kap majd Balog Zoltán emberminiszter tárcájától a 2015., 2016. és 2017-es években, hogy az alapítvány gyűjteményét valamely budapesti, állami tulajdonú, megveendő ingatlanban bemutassák, írja a 0m2 a Közlönyre hivatkozva. A különös életutat (Moszkva, Fekete János, bankárkodás, Telki kórház) megrajzoló üzletember még a szocik alatt kezdte a művészetpártolást, és akkor is valahogy sikerült közpénzeket kilobboznia a célra, lett is miatta tiltkozás. (0m2)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.