Aranyóra Lázár csuklóján és L. Simon a popsimon: egy tucat kép az idei első kormányellenes tüntetésről

politika
2015 január 02., 18:00
comments 422

Több ezren tiltakoztak a most indult MostMi mozgalom tüntetésén az Opera előtt, ahol két éve ugyanilyenkor az első nagyobb tüntetés volt Orbán Viktor kormánya ellen az új alkotmány életbelépése miatt. A tüntetésen felszólalt a mozgalom két alapítója, Várady Zsolt és Takács Bori, illetve a magát állampolgárnak tituláló ex-képviselő, Vágó Gábor is. A végén kisebb dulakodás is volt, mert valaki az EU ellen kezdett tiltakozni, az ő zászlója az utolsó képen látható.

opera1 opera2 opera3 opera4 opera5 opera6 opera7 opera8 opera9 opera10 opera11 opera12

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.