Ez a rövid magyar rajzfilm bemutatja, hogyan néz ki kívülről, és milyen érzés valójában a Bem rakparton sétálni

FILM
2015 január 04., 13:04
comments 49

A Látszat és valóság című rövid animációs film a magabiztos férfi mögött rejlő gyerekről szól. Miközben a férfi végigsétál a Bem rakparton, találkozik másokkal, és párhuzamos láthatjuk, hogy érzi magát, miközben látszólag teljesen nyugodt.

A kisfilmről a Sploid írt pénteken, ezt szúrta ki a Cink is.

A kisfilm Moszkvában tanult írója és animátora, Elena Rogova 1967-ben született, de 2000 óta Magyarországon dolgozott a Varga Stúdióban (például a Mr. Bean animációs sorozaton). A film társrendezője, Zsenya Pavlenko Odesszában tanult, majd ő is a Varga stúdióhoz ment. Több magyar is dolgozott az Amix Film Studio kisfilmjén, a zenét a Have-Rock Hangstúdió csinálta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.