Ha most azt mondom, hogy birkózóéletpálya-modell, mindenki azt hiszi, viccelek

sport
2015 január 06., 12:03
comments 108

Pedig dehogy. Egyszerűen arról van szó, hogy Németh Szilárd, minden magyar politikusok egyik legbutábbja és legsikertelenebbje úgy döntött, hogy a rezsi csökkentése mellett másra is van ideje, és elindul a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöki posztjáért.

Az MBSZ-t jelenleg az olimpiai bajnok Hegedűs "Mr. Tus" Csaba vezeti, azonban a magyar sporthagyományok szerint annál jobb egy szakszövetségnek, minél inkább beágyazott politikailag a vezetője. Ennek megfelelően a január 30-i közgyűlésen Németh kihívja Hegedűst, és sajnos nem a szőnyegen küzdenek meg kötöttfogásban, hanem szavazás dönt köztük.

A fideszes politikust a tavaly ősszel létrejött Új-Szövetség jelöli a tisztségre, és amint az a keddi sajtótájékoztatón elhangzott, a szervezet az alelnöki posztokon Komáromi Tibort, Bacsa Pétert és Kovács Istvánt látná szívesen. Németh Szilárd jelezte, 13+1 pontban foglalták össze legfontosabb terveiket, melyek célja a sportág sikeres jövőjének biztosítása. Elsődleges feladatnak az életpálya-modell megteremtését nevezte az elnökjelölt, szerinte a birkózók számára pályafutásuk legelejétől egészen szenior korukig világos jövőképet kell biztosítani.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt