Az Anonymus háborút indít a terroristák ellen

Tbg
Terrorizmus
2015 január 09., 20:05

Az anonimitásba burkolózó aktivista hackerek egy csoportja, az Anonymus videóüzenetben közölte, hogy virtuális akciókat terveznek a szélsőséges iszlám szervezetek, így az al-Kaida, az Iszlám Állam és más terrorista csoportok honlapjai ellen. Az üzenetet az Anonymus belga szekciója töltötte fel a webre. "Háborút indítunk ellenetek, terroristák" - közölte a franciául beszélő, arcát a hírhedt Guy Fawkes-maszkkal eltakaró, hangját eltorzító személy. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.