Szijjártó mihamarabb rendezné a nyitott kérdéseket az USA-val

politika
2015 január 12., 11:38
comments 53

„Magyarországnak érdeke a magyar-amerikai viszonyban meglévő nyitott politikai kérdések lezárása, mert a magyar külpolitika és külgazdasági stratégia sikeréhez szükség van a kiegyensúlyozott kapcsolatra az Egyesült Államokkal minden területen” – mondta az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti fórumán Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter.

A fórumon ezután bejelentette, hogy három új amerikai beruházás is kezdődik az országban, de hogy mi, azt hivatalosan majd néhány héten belül jelentik be. Annyit azért elárult, hogy több mint ötszáz új munkahelyet teremtenek – vagyis majdnem ugyanannyit, amennyit a Tesco most az átgondolt magyar törvényalkotásnak hála felszámolt. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.