2015: Amikor az utcakép lett a politikai kommunikáció eszköze

gazdaság
2015 január 13., 08:01
comments 154

Az útdíjrendeletet kidolgozó Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Tasó László mondta még azt, hogy nincsenek olyan vizsgálatok, amelyek azt támasztanák alá, hogy a változás miatt ne a gyorsforgalmi utakat választaná valaki.

Erre Wittinghof Tamás budaörsi polgármester posztolt egy képet Facebook-oldalára január 10-én, az M1-M7-es bevezetőjével párhuzamos, díjmentesen használható főútjáról:

Most pedig itt az érdemi válasz, Tasó államtitkár is megosztott egy fotót ugyanarról a szakaszról, amin pedig nem áll a dugó:

Ha valaki arra jár, küldjön egy képet, mert mi már csak kapkodjuk a fejünket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.