Csodás megmenekülés a Karib-tengeren

utazás
2015 január 14., 15:46
comments 31

Egy férfi, maga sem tudja hogy hogyan, de hajnalban átesett az egyméteres biztonsági korláton egyenesen a tengerbe Mexikó partjainál a Royal Caribbean hatalmas tengerjáró hajójáról, az Oasis (of the Seas)-ről. Az ilyen történeteknek ritkán szokott jó vége lenni, de most így történt.

A 22 éves amerikai nem csak hogy nem fulladt a vízbe, de csak néhány órát kellett a tengerben töltenie. Ugyanis egy másik óceánjáró, a Disney Magic épp arra járt, és annak utasai déltájban felfedezték a férfit, és gyorsan kimentették.

(CNN.)
DSC03131-1024x661

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.