Máris megvan a nap siránkozója

bűnügy
2015 január 14., 06:28
comments 54

Csak kétszázezer forintot kapott a Szíven szúrt ország című, Marian Cozma meggyilkolásáról szóló film bevételéből, állította a Blikkben hétfőn megjelent interjújában Peter Cozma, a volt kézilabdázó édesapja. Ennek apropóján kereste meg a Magyar Nemzet a többszörösen érintett Kálomista Gábort, aki

  • egyrészt társelnöke Marian Cozma egykori klubjának, az MKB-Veszprémnek;
  • másrészt prodicere volt a Cozma-gyilkosságról szóló filmnek.

Az interjú szinte minden részletében csodálatos, a nyitókérdés például ez:

"Filmje a Szíven szúrt ország, de ahogyan önt most elnézem, címszereplője lehetne a Szíven szúrt menedzser című alkotásnak."

Amivel Kálomista egyet is ért, bár aztán az ég világon semmi konkrétumot nem hajlandó elárulni, mert nem akar "számháborúba" keveredni. De azért az asztalán hagyta a film pénzügyi mérlegét, amiből az újságíró azt leste ki, hogy Peter Cozma valójában 1,3 milliót kapott. Utána még egy kicsit beszélgetnek arról is, hogy milyen hülye a bíróság, hogy 700 millióra becsülte Cozma elmaradt jövedelmét, bár Kálomista konkrétumokat megintcsak nem volt hajlandó elárulni arról, hogy amúgy mennyit keresett, kereshetett volna a játékos.

Azt viszont többször is elmondja, hogy mennyit zokogott Peter Cozma vállán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.