Olyan reklámot forgatott két kaszinó, hogy trailereket is készítettek belőle

a hetedik művészet
2015 január 14., 11:35
comments 21

Például ezt itt:

Mondjuk el is költöttek rá 70 millió dollárt. Szerepel benne Martin Scorsese, Robert de Niro és Leonardo DiCaprio is, ők fejenként 13 millió dollárt kaptak. Rajtuk kívül állítólag még Brad Pitt is fel fog bukkanni a filmben, aminek a célja a manillai City of Dreams és a makaói Studio City kaszinók reklámozása. A kaszinók az ausztrál James Packer és a makaói Lawrence Ho Melco Crown Entertainment nevű cégéi. Ennek csak 2014 harmadik negyedévében 1,1 milliárd dollár volt a nettó árbevétele, szóval volt miből költeni a kisjátékfilm hosszúságú reklámra. (Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.