Második áldozatára is lecsapott a XIII. kerületi pedofil, csakhogy most videófelvétel is készült róla. Felismeri?

bűnügy
2015 január 15., 05:28
comments 185

A BRFK szerint újabb gyermek ellen követett el szexuális erőszakot az a 20-25 év körüli fiatalember a főváros XIII. kerületében, akit december óta keresnek egy 10 éves gyerek molesztálása miatt.

Ő lehet az:

photo_camera Forrás: police.hu

Ezen a videón látható a gyanúsított:

Az ismeretlen férfi még december 19-én egy Frangepán utcai társasházban a liftnél megfenyegetett, majd molesztált egy 10 éves gyereket. Az elkövetőt azonban megzavarták, ezért akkor elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint feltehetően ugyanez a férfi fajtalankodott hétfőn kora délután a Petneházy utca egyik társasházában is. A házba lépve az általa követett gyermekkorú lány száját befogta, megfenyegette, fajtalankodott vele, majd távozott.

A 20-25 év körüli férfi 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú. Szeme barna, rövid haja barna színű.

Egy korábban közzétett fantomképen így néz ki:

photo_camera Forrás: police.hu

A férfi a legutóbb ismerté vált bűncselekmény elkövetésekor szürke-fekete színű, csíkos kapucnis felsőruházatot, kék színű, bő szabású nadrágot és sötét árnyalatú cipőt viselt.

(MTI/police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.