Tudják miket kell tanulni közszolgálati média szakon?

Média
2015 január 16., 20:11
comments 224

Rényi Pál Dániel, a Narancs munkatársa szúrta ki a "Közszolgálati média szerkesztő szakirányú továbbképzés" kurzustervét, amit az MTVA és a Pázmány közösen csinál.

maniplulacia

Itt van olyan hagyományosabb tantárgyak, mint "Hírszerkesztés", vagy "Vágás" félévenként például 20 órában. Aztán jön az érdekesebb része, 10 órában ugyanis egy

"Befolyásolás - manipuláció - médiaetika"

nevű kurzust kell hallgatniuk a diákoknak. Remélem elég lesz ennyi idő minden MTVA-s fogást megtanulni, a témában tényleg náluk van a legtöbb tudás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.