Megoldódott a Jóbarátok legnagyobb rejtélye!

Most, hogy a Netflixen teljes egészében elérhető a 90-es évek korszakalkotó vígjátéksorozatának minden része, egyre több apróságot szúrnak ki a rajongók. Az például megvolt, hogy Rachel (Jennifer Anniston) tényleg mindig a Central Perk egyenruhájában volt, amíg ott dolgozott?

De ennél nagyobb rejtélyek is lelepleződtek, például az a mindenkit joggal izgató kérdés, hogy ha a Central Perk valóban olyan népszerű hely volt, és ha tényleg mindig tömve volt, mert mindig tömve volt, akkor mégis

hogy az anyámba volt meg mindig a Jóbarátok asztala, amikor tök egyértelmű, hogy az a ronda narancssárga szofa volt a legjobb hely az egész helyen?!?!

Hát, így:

centralperk

És ha azt hinné, hogy ez egyedi eset, akkor téved. A „Reserved” tábla mindig elég sok jelenetben ott lapult valahol az asztalon - bár amikor illusztrálni próbáltam a hírt, helyből három olyan jelenetbe futottam bele, ahol nem vettem észre, hogy tábla volna az asztalon :-(. (Bustle via Buzzfeed)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.