Vádat emeltek Hiszékeny Dezső ellen

POLITIKA
2015 január 23., 11:00
comments 116

A szocialista országgyűlési képviselő az ügyészség szerint 2013 elején, még XIII. kerületi alpolgármesterként közvetítő útján 5 millió forintot kért azért, hogy egy vállalkozónak juttassa az önkormányzat tulajdonában lévő egyik üzlethelyiség bérleti jogát. A pénzt végül nem vette át, de a vád szerint ez így is bűntény. A vezető beosztású személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette (amivel Hiszékenyt is vádolják) 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.