A minisztérium szerint a Magyar Nemzet valamit Nagy István államtitkár szájába adott

politika
2015 január 29., 13:38
comments 82

És nem almát, amibe bármikor szívesen beleharap. A Földművelésügyi minisztérium a Facebook-oldalán tette közzé ezt az üvöltözős közleményt arról, hogy a Magyar Nemzet online egyik csütörtökön megjelent cikkében olyan dolgokat adtak Nagy István parlamenti államtitkár szájába, amiket nem is mondott.

Ehhez képest az amúgy az önkormányzati földadóról szóló cikkben az áll, hogy

„Megkerestük a Földművelésügyi Minisztérium államtitkárát, Nagy Istvánt a földadóval kapcsolatos furcsa helyzettel kapcsolatban; ő adott interjút, de végül megjelenéséhez nem járult hozzá.”

Vagyis pontosan azt írják, ami a minisztérium allcapsben üvöltő posztjában is szerepel: Nagy István nem járult hozzá nyilatkozata közléséhez. (Via Cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.