A 7 legdurvább dolog, amit magyar emberben találtak

TUDOMÁNY
2015 január 30., 17:42

A világsajtó néhány napja óriási szenzációként tálalta, hogy egy 16 hónapos szaúd- arábiai kisgyerekben Spongyabob-figurát találtak az Abdulaziz király Egyetem kórházának orvosai.

Pedig különös dolgokért, amiket emberekben találnak az orvosok, egyáltalán nem kell Szaúd-Arábiáig menni, szűkebb pátriánkban is akad elég "furcsaság". Íme 7 dolog, amit 2009 és 2014 között magyar emberekben találtak az orvosok, és ami mégis teljesen elkerülte a világsajtó figyelmét.

Közönséges ácskapocs (8 mm, balos)

1acskapocs

Szegedi sertésmájkrém (62 g)

1majkrem

Mága Zoltán Hangok és harangok c. kötete (215 oldal, kemény kötés)

1maga

2 db. lakossági "pb" gázpalack

1gazpalack

"Vittsjö" dohányzóasztal

1vitsjo

Lada Niva 2121, 1558 cm3, 78 LE

1niva

Makói autóbusz-pályaudvar (tervezte: Makovecz Imre)

1mako

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.