A Népszabadság szerint Mészáros Lőrinc érdeklődött a Coopnál

gazdaság
2015 január 30., 06:36
comments 147

Azt írja a lap, hogy úgy tudja, hogy az információi szerint Orbán barátja bejelentkezett a Coop kiskereskedelmi lánc vezetőinél lehetséges vevőként. A Népszabadság forrásai szerint a hazai lánc vezetői nemet mondtak neki. (Bár a hírt a Coop nem kommentálta, Mészáros pedig annyit mondott: nem vásárolt semmit a Coop Zrt.-től, és nem is áll szándékában. De nem cáfolta a korábbi tárgyalások tényét.)

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lõrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

A lap szerint a felcsúti polgármester országos méretű kereskedelmi láncot akar létrehozni – ezt onnan sejtik, hogy Mészáros és a megbízottjai érdeklődtek Felcsúttól messze lévő áruházaknál is.

Részletek a Népszabadságban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.